Hirsipuu.com
Yritä älytä sana tai häviät pelin.

O-kirjain lienee maailman vanhin kirjainmerkki.

Netin sanapelit, joista voit voittaa rahaa

Sanapelien pelaaminen on monille tuttu juttu lapsuudesta enemmän tai vähemmän. Ehkä olet pelannut ristikoita tai vaikka hirsipuuta, joissa sinun pitää arvata oikea sana. Tällaisten sanapelien pelaaminen harjoittaa ja jumppaa aivoja ja se on myös mukavaa ajanvietettä. Ennen vanhaan moisia sanapelejä pelattiin täyttämällä ristikoita tai muita sanapelejä lehdessä tai tehtäväkirjassa. Nykyään kuitenkin on olemassa monia sovelluksia ja pelejä netissä.

Näitä sovelluksia voit ladata jopa ilmaiseksi omalle puhelimelle tai tabletille. Voit sitten pelata näitä hauskoja pelejä milloin vain ja missä vain. Joistakin näistä peleistä voit jopa parhaimmillaan tienata itsellesi rahaa.

Vegas Downtown Slots & Words

Vegas Downtown Slots on yksi mielenkiintoisimmista peleistä netissä. Tämän sovelluksen voit ladata joko omalle Android-laitteelle tai iOS-laitteelle. Tässä pelissä on tavallisten kolikkopelien tuntua sekoitettuna sanapelien hauskuuteen. Moni nettikasino antaa sinun pelata tätä peliä ilmaiseksi tai oikealla rahalla ja sinulla on näin ollen jopa mahdollisuus voittaa rahaa.

Tämä peli sopii sellaisille rahapelien faneille, jotka haluavat jännitystä pelaamiseen ja mahdollisuuden tienata taskun pohjalle hieman lisää rahaa.

Word Wipe

Word Wipe on todella hauska netissä pelattava sanapeli, jossa näet edessäsi paljon erilaisia kirjaimia. Sinun tehtävänäsi on muodostaa sanoja näistä kirjaimista ennen kuin aika loppuu. Mitä enemmän sanoja saat muodostettua, sen enemmän pisteitä saat. Ja tietysti mitä enemmän pisteitä, niin sen paremmin menestyt pelissä.

Tämä on helppo ja mielenkiintoinen peli, jossa saat kisata aikaa vastaan ja pyrkiä saamaan parempia pisteitä joka kerran, kun pelaat. Pelissä on monia eri tasoja, eli sinulle löytyy oma sopiva tasosi.

Outspell

Tässä pelissä sinulle annetaan tietyt kirjaimet, joista sinun pitää pyrkiä muodostamaan erilaisia sanoja. Mitä pidempiä sanoja muodostat, niin sen enemmän saat myös pisteitä. Tässä pelissä haasteena on se, että sinun pitää muodostaa omia sanoja annetuista kirjaimista. Pelissä on hieman sama idea kuin lautapelissä nimeltään Scrabble.

Tämä peli sopii etenkin sellaisille pelaajille, jotka ovat luovia ja jotka leikittelevät mielellään sanoilla.

Spellbound

Spellbound on samalla idealla toimiva peli kuin edellä mainittu peli. Sinulle annetaan tietty määrä kirjaimia, joista sinun pitää muodostaa mahdollisimman monia sanoja. Mitä enemmän sanoja muodostat niin sen enemmän pisteitä saat itsellesi.

Spellbound sopii etenkin pelaajille, jotka kisaavat mielellään aikaa vastaan ja joilla riittää näkemystä muodostaa eri sanoja sekoitetuista kirjaimista.

Word Search

Tämä peli toimii todella helpolla tavalla, sillä edessäsi on ristikko, josta sinun pitää vain etsiä annetut sanat. Niitä voi olla sekä vaakatasossa että pystysuorassa ja digitaalisesti riippuen tasosta, jolla olet. Voit siis harjoittaa aivojasi oikein mukavalla tavalla.

Tämä peli sopii sellaisille pelaajille, jotka haluavat pelata suhteellisen helppoja sanapelejä.

Yhteenveto

Sanapelien pelaaminen on todella hauskaa puuhaa ja se voikin olla erinomainen tapa kuluttaa aikaa esimerkiksi junassa tai bussissa matkustaessaan. Voit ladata näitä pelejä suoraan omalle mobiililaitteellesi tai pelata niitä helposti esimerkiksi oman laitteen selaimesta käsin. Monet niistä ovat täysin ilmaisia, joten sinun ei tarvitse maksaa euroakaan hauskan pelin pelaamisesta.

Aivojen harjoittaminen ja treenaaminen ovat erinomainen tapa pitää itsesi pirteänä. Monet tutkimukset ovat myös osoittaneet, että sanapelien ja ristikoiden tekeminen voi auttaa esimerkiksi ehkäisemään Alzheimerin tautia ja monia muita sairauksia.

Pelaamalla näitä pelejä voit itsekin harjoittaa omaa mieltäsi ja pysyä pirteänä työpäivän käydessä pitkäksi. Lataa pelit ja pelaa niitä itsekin!